Terug naar DienstenCommunicatie Strategie

Media Wise biedt een uitgebreide communicatie service. Met onze toegewijde, professionele en flexibele benadering kunnen wij projecten van verschillende grootte aannemen. Onze aanpak verzekert u dat onze resultaten duidelijkheid, kwaliteit en creativiteit tonen.

Strategisch advies

Bij Media Wise houden we van uitdaging en een goede communicatiepuzzel. We kijken uit naar het creëren van een strategie die past bij de doelgroep van een organisatie, zowel intern als extern. We zoeken samen met onze klanten naar communicatie-oplossingen die duidelijk, consistent en creatief zijn. Daarmee maken we het verschil.

Public Relations

Van grote campagnes tot langzaam opbouwende media aandacht, de voordelen van effectieve PR kunnen tegenwoordig niet meer worden onderschat. Maar waar beginnen? Met wie wilt u communiceren? Wat wilt u precies vertellen? En hoe en waarom gaat u dat zeggen?

Media Wise ziet het bos door de bomen en helpt u met het uitkristalliseren van de PR doelen van uw bedrijf zonder uit het oog te verliezen wat de kernwaarden en doelen van het bedrijf zijn.

Media Relaties

Als een team van ex-journalisten en PR professionals kennen wij de media van binnen en buiten. Kranten, TV en radio of online media zijn bij ons met de paplepel ingegoten. Financieel, B2B, consument of sociale media: we weten hoe je het beste kunt communiceren met een specifieke doelgroep. En dit is precies waar wij onze klanten bij helpen.

Issues- en crisismanagement

Media Wise helpt klanten met het voorbereiden op het onverwachte. Als ervaren nieuws- en onderzoeksjournalisten hebben wij uiteenlopende crisissituaties verslagen. In onze ervaring zijn het diegenen die de moeite hebben genomen om vooruit te blikken en voorbereid zijn, die het uiteindelijk overleven.

Media Wise geeft issues- en crisiscommunicatie advies aan een breed scala van bedrijven.

Onze service bevat:

  • Planning en risico beoordeling
  • Ontwikkeling van standaard procedures
  • Crisiscommunicatie oefeningen en training
  • 24-uur ondersteuning op senior niveau in tijden van crisis

Research

Wij stellen onze journalistieke onderzoeksvaardigheden ter beschikking voor onze klanten door diepgaand marktonderzoek te doen op de volgende gebieden:

  • Klanttevredenheid
  • Consumenten opiniepeilingen
  • Reputatie- en perceptie-enquêtes

Interne communicatie

Het financiële klimaat van dit moment heeft gezorgd voor aanzienlijke veranderingen in vele corporaties, klein en groot. In tijden van onrust bewijst effectieve interne communicatie goed leiderschap en is het voor een bedrijf essentieel om de doelstellingen en motivatie van het personeel te behouden.

Media Wise is goed thuis in het omgaan met interne veranderingen en zorgt ervoor dat interne en externe communicatie worden gestroomlijnd. Wij werken samen met onze klanten en helpen hen met het opmaken en overbrengen van de juiste boodschap op het juiste moment.