Wat we doen

Media Wise specialiseert zich in gesproken en geschreven communicatie. We helpen onze cliënten om in dialoog te gaan met hun belanghebbenden om de relatie te verstevigen, en hun eigen bedrijfsreputatie te verbeteren en beschermen.

Onze ervaring en kennis bestrijkt de meeste bedrijfssectoren. We hebben bijzondere expertise op het gebied van financiën, voeding, gezondheidszorg, technologie en duurzaamheid, en werken ook uitgebreid samen met kennis organisaties die de publieke opinie willen onderwijzen en beïnvloeden, en tegelijkertijd  hun eigen merkbekendheid vergroten.

Strategisch advies, het creëren van communicatie berichten, training en coaching, zijn onze core business, samen met voor zoekmachines geoptimaliseerde content zoals bedrijfsrapporten, persberichten, websites, social media storytelling en executive video-interviews en podcasts.

Met Engels als basis, helpen we onze klanten om berichten en verhalen te creëren voor belangrijke markten en doelgroepen, waardoor duidelijkheid en consistentie over de grenzen heen wordt gegarandeerd.

Waar

We werken wereldwijd en in de meeste Europese talen, op afstand en bij u op kantoor.

Hoe

We geloven dat de basis van success een goed en stevig onderbouwd verhaal is en dat dit duidelijk overgebracht wordt. Onze missie is daarom onze klanten te helpen met het ontwikkelen en communiceren van duidelijke, consistente en heldere verhalen.

Onze missie: onze klanten helpen met het ontwikkelen en communiceren van duidelijke, consistente en heldere verhalen.